Hartelijk welkom bij Extremadura Images.

Wie zijn wij

Voorwaarden voor gebruik van een foto, tekening of schilderij
Aanmelden als fotograaf
Voor natuurfotografen bieden wij meer
Contact
Gevolgde systemathiek bij de foto´s van flora en fauna

Wie zijn wij


Extremadura Images, een onderdeel van Discover Extremadura, presenteert en verkoopt foto's en afbeeldingen van schilderijen en tekeningen van hoge kwaliteit, voor publicatie of eigen bezit. De centrale thema's zijn de natuur, het unieke landschap, de geologie en cultuur van Extremadura. Een beeld kan figuratief of realisitisch zijn, maar er zijn ook meer abstracte invalshoeken.
Een aantal afbeeldingen in de presentatie hebben Extremadura niet als onderwerp, maar altijd staan originaliteit en visie voorop!
Alle deelnemende kunstenaars zijn professioneel met hun werk bezig. De meesten van hen werken in en rond het Geopark Villuercas Ibores Jara, een ongerept natuurgebied dat vrijwel geheel valt onder de Natura 2000 richtlijnen.
Kijk rond op onze site en geniet van alles wat de kunstenaars van Extremadura Images te bieden hebben.
[omhoog]

Voorwaarden voor gebruik van een foto, tekening of schilderij

Wilt u een beeld gebruiken voor publicatie dan gelden daarvoor de normale copy-right voorwaarden en onze prijslijst.
Het origineel van een tekening of schilderij kopen kan ook! Voor een tekening of schilderij neemt u direct contact op met de betreffende kunstenaar.
Een afdruk van een foto voor eigen gebruik moet u in eigen beheer laten maken op de door u gewenste drager en het door u gewenste formaat. Wij sturen u alleen het digitale bestand toe.
[omhoog]

Aanmelden als fotograaf

Wij zijn altijd op zoek naar kunstenaars die zich verbonden voelen met de natuur, het landschap, de cultuur en de geologie van Extremadura.
Wilt u met ons meewerken, neem dan contact met ons op, met een verwijzing naar uw website of publicaties die een indruk geven van uw werk.
[omhoog]

Voor natuurfotografen bieden wij meer


[omhoog]

Contact

Algemeen directeur van Extremadura Images is Liesbeth van Vliet.

Telefoon: 0034 608781256
Email: info@extremadura-images.com
Postadres: Finca Cerro de las Viñas s/n
10129 Berzocana - Cáceres
Spanje
coördinaten: 39.4368468,-5.4516142

of gebruik onderstaand formulier:


[omhoog]

Gevolgde systematiek bij de afbeeldingen van flora en fauna

Bij de presentatie van foto's van vogels is de bekende classificatie aangehouden die ook de meeste veldgidsen volgen, zoals die van Lars Svensson (1999).
Voor orchideeën en overige planten en bomen volgen we de indeling volgens "Wild Flowers of the Mediterranean" van Blamey en Grey-Wilson (2005).
De foto's van het Geopark Villuercas Ibores Jara zijn ingedeeld volgens de 44 zogenoemde Geositios, plekken van geologisch, historisch of natuurlijk belang.


[omhoog]


Extremadura Images Presenteert

FLORA


FAUNA


LANDSCHAP en WATER


CULTUUR


FREESTYLE